Metagenics, Cenitol, Міо-інозитол, 222 г

Код: 21494
Основне фото товара Metagenics, Cenitol, Міо-інозитол, 222 г
(5)
3185 грн
В наявності 1 шт.
Термін придатності до 30.11.2025
Товар відправимо 12.05.2024
Cenitol сприяє посиленню клітинної передачі сигналів, регулює показники цукру, підвищує інсулінову чутливість організму. Підтримує роботу нервової системи, покращує сон і настрій, допомагає знизити рівень тривожності ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.09 кг

Metagenics Міо-інозитол 222 г

Metagenics, Cenitol, Міо-інозитол, 222 г

Опис

Cenitol сприяє посиленню клітинної передачі сигналів, регулює показники цукру, підвищує інсулінову чутливість організму. Підтримує роботу нервової системи, покращує сон і настрій, допомагає знизити рівень тривожності та занепокоєння, має антидепресантний ефект. Cenitol підтримує здоровий настрій і загальне функціонування нервової системи за рахунок інозиту - важливого природного компонента клітинних мембран. Також містить магній у формі амінакислоти, що повністю прореагував хелату, призначеного для посиленої підтримки.

MetagenicsCenitol підтримує загальне здорове функціонування нервової системи за рахунок інозиту, важливого природного компонента клітинних мембран. мозку. Cenitol також поставляє магній у формі повністю прореагував амінокислотного хелату для підтримки нервової системи. Ці два додаткові інгредієнти поставляються у вигляді порошку для полегшення доставки та підвищення гнучкості дозування. Попередження: Якщо ви вагітні, годуєте грудьми або приймаєте ліки, у тому числі літій, перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Не використовуйте, якщо захисна пломба відсутня або зламана. Примітки: Цей продукт не містить ГМО та глютена. Зберігати щільно закритим у сухому прохолодному місці. Інші інгредієнти: целюлоза. Рекомендації щодо застосування: змішуйте приблизно одну мірну ложку (7,4 г) з водою або соком від одного до трьох разів на день або за вказівкою лікаря.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
1 місяць, 2 тижні
elena
Доставили за 17 днів, все добре
Міо-інозитол (Myo-Inositol)