Force Factor, LeanFire Fast-Acting, Контроль ваги, 30 капсул

Код: 30979
Основне фото товара Force Factor, LeanFire Fast-Acting, Контроль ваги, 30 капсул
(5)
593 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 30.05.2024, без передоплати
Розширене зменшення тремтіння. Теплонагляд. Містить клінічно вивчений Verilean. Збільшення енергії. Підвищити метаболізм. Швидко схуднути. Потужний термогенний пальник. Дієтичні добавки. Інгредієнти, яким можна довіряти. Без штучних барвників. Без цукру. Без штучних ароматизаторів. Без ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.08 кг

Force Factor Контроль ваги 30 капсул

Force Factor, LeanFire Fast-Acting, Контроль ваги, 30 капсул

Опис

Verilean забезпечує результати

Сотні харчових добавок для схуднення на ринку, десятки інгредієнтів, які, як стверджується, допомагають вам спалювати жир, і одна головна проблема, на нашу думку: забагато цих продуктів не тільки не виконують своїх обіцянок, але й змушують вас втрачати неправильне. тип ваги - занадто багато м'язів і недостатньо жиру.

LeanFire інший. Він містить Verilean, ретельно вивчений, науково підтверджений інгредієнт для зниження ваги. Verilean працює швидко, щоб допомогти вам подвоїти вашу втрату ваги, але найголовніше, він допомагає гарантувати, що ви спалюєте більше жиру порівняно з м’язами в рамках вашої трансформації.

Кожен, хто зосереджується на своїй фізичній формі, знає, що це надзвичайно важливо. Останнє, що ви хочете, це скинути 10 фунтів і все ще виглядати пухким і в’ялим, втративши більше м’язів, ніж жиру.

Тепер, як частина ваших тренувань, ви можете досягти стрункої, підтягнутої, сексуальної статури, якої ви прагнете і заслуговуєте, ефективніше та за менший час.

Подвоїть свою втрату ваги

На додаток до того, що допомагає вам спалити більше жиру порівняно з м’язами в рамках вашої трансформації, Verilean, потужний ключовий інгредієнт Lean Fire, допомагає більш ніж подвоїти вашу втрату ваги. У клінічному дослідженні учасники, які приймали Verilean і дотримувалися низькокалорійної дієти протягом 60 днів, втратили в середньому 10,95 фунтів. Група плацебо втратила в середньому лише 5,4 фунта. Verilean також допомагає зменшити ІМТ. Це потрійна перевага, завдяки якій ви миттєво зможете виглядати та почуватися якнайкраще.

Розумна наука, яка насправді працює

Незалежно від того, чому ви хочете схуднути, ви, ймовірно, хочете:

Потужна матриця втрати ваги Thermovigilance у LeanFire була науково розроблена з урахуванням потреб чоловіків і жінок у спалюванні жиру та формуванні тіла. Експерти Force Factor вибрали Verilean як основний інгредієнт через його здатність швидко та ефективно досягати результатів.

Клінічно доведено, що Verilean допомагає подвоїти вашу втрату ваги всього за 60 днів. Thermovigilance Weight Loss Matrix також містить перевірені часом інгредієнти, такі як гарцинія камбоджійська, кайенський перець і екстракт листя зеленого чаю, щоб ви могли бути впевнені, що кожна капсула наповнена потужними ефективними інгредієнтами, які допоможуть вам досягти ваших цілей.

Втрата ваги може бути виснажливою, тому найкращі формули для схуднення містять високоякісні енергетичні сполуки, які допоможуть вам подолати втому від дієти та залишатися мотивованими. Але занадто багато добавок перевантажують вас стимуляторами, змушуючи вас думати, що формула працює. Точно дозовані 150 мг кофеїну в LeanFire поєднуються з L-теаніном у дуже специфічному, науково вивченому співвідношенні, щоб забезпечити контрольований заряд енергії практично без тремтіння та збоїв. Це науковий симбіоз, який ми називаємо термонаглядом.

Результатом цієї ретельно підібраної матриці інгредієнтів є втрата ваги без компромісів. LeanFire — це проста формула преміум-класу без хитрощів і претензій. Це просто працює, і це те, що ви хочете.

Результати 60-денного рандомізованого подвійного сліпого плацебо-контрольованого дослідження екстракту африканських зелених кавових зерен (Coffea canephora)

Використання

Приймайте по 1 капсулі двічі на день за 30-60 хвилин до двох найбільших прийомів їжі. Не приймайте протягом 4 годин до сну.

Композиція

Гіпромелоза, діоксид кремнію, рослинний стеарат магнію, целюлоза мікрокристалічна.

Попередження щодо алергенів: виготовлено обладнанням, яке може обробляти продукти, що містять молоко, яйця, сою, пшеницю, молюсків, рибу, горіхи, арахіс і кунжут.

Склад:
Розмір порції: 1 овочева капсула
Порцій в упаковці: 30
Кількість речовини у порції% добової норми
Thermovigilance Weight Loss MatrixL-теанін, екстракт Verilean Green Coffee (Coffea canephora)(боби), безводний кофеїн (150 мг), екстракт кайенськогоперцю (Capsicum annuum) (фрукти),екстракт гарцинії камбоджійської (фрукти), L-карнітин, зеленийЕкстракт чаю (Camellia sinensis) (листя)700 мг
Денна норма (DV) не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Контроль ваги (Appetite Control)
Force Factor, Smarter Greens, Суперфуд, 419 г
(5)
1894 грн
Доставлення