Liver-G.I. Detox, Підтримка печінки, 120 капсул

Код: 31695
Основне фото товара Liver-G.I. Detox, Підтримка печінки, 120 капсул
(5)
3295 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 02.06.2024, без передоплати
Хоча ми знаємо, що основне призначення шлунково-кишкового тракту полягає в тому, щоб переробляти їжу, яку ви споживаєте, і дозволяти вашому організму засвоювати вітаміни та мінерали, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Підтримка печінки 120 капсул

Liver-G.I. Detox, Підтримка печінки, 120 капсул

Опис

Хоча ми знаємо, що основне призначення шлунково-кишкового тракту полягає в тому, щоб переробляти їжу, яку ви споживаєте, і дозволяти вашому організму засвоювати вітаміни та мінерали, які в ньому містяться, він також відіграє важливу роль у здоров’ї вашої імунної системи. Тим часом‚ ферменти та шлункова кислота вбивають багато мікроорганізмів, які можуть бути шкідливими для вашого організму. У вашому кишечнику також є хороші бактерії, які допомагають боротися зі шкідливими бактеріями.

Іншим життєво важливим органом є печінка. Його головна мета — фільтрувати кров, що виходить із травного тракту, таким чином видаляючи будь-які відходи або токсини, які залишаються після травлення, перш ніж відправити очищену кров до решти вашого тіла.

Очищення організму та детоксикація протягом століть використовувалися багатьма культурами, щоб допомогти перебудувати хімічний склад вашого тіла та видалити шкідливі речовини. Хоча більшість засобів для детоксикації вимагають періоду голодування або різкої зміни дієти, Liver-GI Detox by вимагає лише приймати пару капсул на день під час звичайної їжі. Інгредієнти цієї добавки включають:

Одна пляшка «Liver-GI Detox» містить 120 вегетаріанських капсул, і її вистачить на два місяці, якщо приймати дві капсули на день відповідно до інструкції.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробничого процесу має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www. pureencapsulations. com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсулиПорції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Альфа-ліпоєва кислота (тіоктова кислота) 100 мг / N-ацетил-L-цистеїн (у вільній формі) 100 мг / Екстракт куркуми (Curcuma Longa) (корінь) 100 мг / (Стандартизовано для вмісту 95% куркуміноїдів)Екстракт розторопші (Silybum Marianum) (насіння) 125 мг / (Стандартизовано для вмісту 80% силімарину)Брокколі (Brassica Oleracea Italica) Концентрат паростків 100 мг / (ціла рослина) (Стандартизовано для вмісту мінімум 400 мкг сульфорафану)Екстракт артишоку (Cynara Scolymus L. ) (листя) 125 мг / Таурин (у вільній формі) 225 мг / Гліцин (у вільній формі) 225 мг / L-глутамін (у вільній формі) 225 мг / L-метіонін (Вільна форма) 100 мг / Хлорелла (Chlorella Pyrenoidosa) порошок (тріщина клітинної стінки) 200 мг / добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода)‚ аскорбілпальмітат. Виготовлено та виготовлено з метою уникнення: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих ексципієнтів . Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 2 капсули в день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте в герметичному прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого доступу: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-які проблеми зі здоров’ям або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігайте подалі від дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка печінки (Liver Support)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності