Dr. Berg, Turmeric Curcumin with Bioperine, Куркума, 60 капсул

Код: 37745
Основне фото товара Dr. Berg, Turmeric Curcumin with Bioperine, Куркума, 60 капсул
(5)
1155 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 02.06.2024, без передоплати
Збільште свою розумову силу та зменшіть запалення за допомогою куркуміну Dr. Berg Turmeric. Ця формула максимальної міцності містить 1350 мг високоякісної куркуми в кожній порції ще...
Країна постачальник: United States (США)

Dr. Berg Куркума 60 капсул

Dr. Berg, Turmeric Curcumin with Bioperine, Куркума, 60 капсул

Збільште свою розумову силу та зменшіть запалення за допомогою куркуміну Dr. Berg Turmeric. Ця формула максимальної міцності містить 1350 мг високоякісної куркуми в кожній порції та містить Bioperine для забезпечення чудового засвоєння та біодоступності. Куркума чудово бореться з мозковим туманом, запаленням, жорсткістю суглобів і вільними радикалами.

Куркума була основним продуктом стародавньої аюрведичної медицини протягом тисячоліть і залишається одним із найкращих засобів підтримки здоров’я організму. Він містить дуже потужний антиоксидант і протизапальну сполуку, відому як куркумін. Куркумін є неймовірною природною підтримкою для ваших суглобів, серця, мозку, мітохондрій і ДНК.

Наша унікальна формула містить 1350 мг високоякісного куркуміну з куркуми та 10 мкг екстракту чорного перцю (Біоперін), щоб максимізувати біодоступність і забезпечити чудову користь для здоров’я. Кожна пляшка забезпечує 30-денний запас кето-дружніх і веганських капсул без наповнювачів, консервантів або барвників.

Форма: Капсули

Порцій в упаковці: 30

Рекомендації щодо застосування: як дієтичну добавку приймайте по 2 капсули на день

Застереження: не перевищуйте рекомендовану дозу. Вагітним і годуючим матерям, дітям віком до 18 років та особам із відомими захворюваннями слід проконсультуватися з лікарем перед використанням цієї чи будь-якої іншої дієтичної добавки.

Доповніть факти

Кількість на порцію% від добової норми
Органічний порошок куркуми (ліофілізований) (Curcuma longa)1200 мг
Екстракт куркуми 95% (куркуміноїди) (Curcuma longa)150 мг
Біоперін (екстракт чорного перцю) (Piper nigrum) (стандартизований для вмісту 95% піперину)10 мкг

Відсоток добової норми базується на дієті на 2000 калорій. Денна цінність не встановлена.

Інші інгредієнти: рослинна капсула, діоксид кремнію, стеарат магнію (рослинне джерело)

Користь для здоров'я

Сприяє збалансованій запальній реакції

Dr. Berg Куркума Куркумін є чудовим засобом сприяння нормалізації рівня запалення. Куркумін є одним із найпотужніших природних протизапальних засобів, і він пригнічує запальні молекули, які сприяють хронічному запаленню.

Підсилює антиоксиданти

Окислювальний стрес є основною причиною передчасного старіння та пошкодження ДНК. Куркумін діє як потужний антиоксидант, який допомагає нейтралізувати вільні радикали та зменшити окислювальний стрес.

Підтримує здоров'я мозку та настрій

Куркума неймовірно підтримує здорову роботу мозку. Куркуміноїди в куркумі мають унікальну здатність підвищувати BDNF (нейротрофічний фактор, отриманий з мозку). BDNF відіграє важливу роль у підтримці пам’яті, концентрації, навчання та настрою.

Зменшує скутість і біль у суглобах

Потужні протизапальні властивості куркуми роблять її чудовою підтримкою для суглобів, які зануджені та болять через хронічне або гостре запалення.

Підтримує здоров'я серцево-судинної системи

Куркумін допомагає підтримувати здорове серце, тримаючи серцево-судинні запалення під контролем. Хронічне запалення є основним фактором надлишку артеріальних бляшок.

Наша куркума куркумін забезпечує виняткове поглинання та біодоступність

Ми не йдемо на компроміс щодо якості, і ми віримо, що ви будете задоволені результатами. Капсули Dr. Berg Turmeric Curcumin не містять наповнювачів, консервантів, барвників та інших шкідливих добавок. Ми упаковуємо кожну порцію з 1350 мг високоякісної куркуми та 10 мкг Bioperine для покращення засвоєння до 2000%. Капсули з куркумою і куркуміном виготовлені на рослинній основі та підходять для веганів. Якщо ви не задоволені своєю покупкою, ви можете скористатися нашою 30-денною гарантією повернення грошей без запитань.

Основні моменти:

Куркумін Dr. Berg з куркумою та біоперіном підійде вам, якщо. . .

Як використовувати куркумін з куркумою з Bioperine

Капсули Dr. Berg Turmeric Curcumin прості у використанні. Приймати по 2 капсули на день у будь-який час. Використовуйте куркумін з куркумою вранці для боротьби з мозковим туманом або перед сном, щоб зменшити біль у суглобах і забезпечити більш спокійний сон. Вживання куркуми з корисними жирами, такими як оливкова олія, може ще більше покращити засвоєння.

Кому не слід використовувати куркумін з куркумою разом з Bioperine

Куркума безпечна для використання більшістю дорослих. Якщо ви відчуваєте нудоту або діарею, зменшіть дозу або припиніть використання. Діти, матері, які вагітні або годують грудьми, а також ті, хто має проблеми зі здоров’ям, повинні проконсультуватися з лікарем перед використанням дієтичних добавок.

Куркума була основним продуктом стародавньої аюрведичної медицини протягом тисячоліть і залишається одним із найкращих засобів підтримки здоров’я організму. Він містить дуже потужний антиоксидант і протизапальну сполуку, відому як куркумін. Куркумін є неймовірною природною підтримкою для ваших суглобів, серця, мозку, мітохондрій і ДНК.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Куркума (Turmeric)