Огляд на Simply Organic, Garlic 'N Herb, Спеції, 88 г

Simply Organic, Garlic 'N Herb

Огляд на Simply Organic, Garlic 'N Herb, Спеції, 88 г

Simply Organic, Garlic 'N Herb

Опис

Якщо вам подобається часник, ваші смакові рецептори - справжнє задоволення. Ця суміш часнику N Herb служить смачною заміною солі або часникової солі без солі.

Рекомендоване використання

Використовуйте під час приготування їжі або за столом. Часник і перець добре поєднуються в цій пікантній універсальній суміші. Початок лимона додає несподіваний, але вітальний, штрих.

- Використовуйте для заправки картоплі фрі. - Перемішати з вареними макаронами. - Змішайте із зеленими або гарнірами (наприклад, макаронами, куркою, тофу чи картоплею). - Натріть або посипте м’ясо, рибу, птицю, морепродукти та тофу перед приготуванням. - Використовуйте для заправки начинок для грибів. - струсіть овочі, приготовані на пару, змащені маслом (за бажанням). - Змішати з розм'якшеним маслом або маргарином; використовувати на хлібі або варених овочах. - Додавати до соусів або соусів для м’яса, пасти чи овочів. - Використовуйте для заправки фокаччі або хлібних паличок. - Посипте картоплю перед обсмажуванням (за бажанням спочатку додайте трохи олії) або на печену картоплю. - Додайте до будь -яких супів, рагу або запіканок. - Використовуйте для покращення зерна або бобів. - З’єднайте з олією та оцтом для швидкої заправки салату. - З’єднайте траву часнику N з м’яким вершковим маслом. Намажте на лаваш із цільнозернового лаваша, наріжте скибочками і запікайте на печиві близько 10 хвилин. Подавати з соусом або солом.

Інші інгредієнти

Органічне насіння кунжуту, органічний часник, органічний чорний перець, органічна шкірка лимона, органічна цибуля, органічна петрушка, лимонна кислота.

Склад:
Розмір порції: 1/4 чайної ложки (1,2 г)
Порцій в контейнері: 73
 Сума на порцію% Щоденна вартість
Калорії5 
Калорії з жирів0 
Всього жиру0 років0%
Насичених жирів0 років0%
Транс-жирів0 років 
Холестерин0 мг0%
Натрію0 мг0%
Загальний вуглеводменше 1 грама0%
Харчові волокна0 років0%
Цукри0 років 
Білокменше 1 грама 
Вітамін А. 0%
Вітамін С 2%
Кальцій 0%
Залізо 0%
Відсоткові добові норми (DV) базуються на дієті з 2000 калорій.
Simply Organic, Garlic 'N Herb, Спеції, 88 г
(5)
416 грн
Доставлення