Огляд на Bio-Pro Maitake Bio-Beta-Glucan, Гриби Майтаке, 60 мл

Nature's Answer, Bio-Pro Maitake Bio-Beta-Glucan Alcohol-Free 30 mg

Огляд на Bio-Pro Maitake Bio-Beta-Glucan, Гриби Майтаке, 60 мл

Nature's Answer, Bio-Pro Maitake Bio-Beta-Glucan Alcohol-Free 30 mg

Опис

У Bio-Pro, мікологічному підрозділі Nature's Answer, ми зберігаємо сильний акцент на постачанні харчових грибних формул професійного рівня преміум-класу, які визначаються найвищим рівнем ефективності та переваг для наших клієнтів. Безпосередньо від джерела наші продукти на 100% розроблені та вироблені на наших власних, США, найсучасніших ботанічних виробничих підприємствах, зареєстрованих GMP, які перевіряють якість. Біо-бета-глюкан майтаке Bio-Pro виробляється з найкращого плодового тіла майтаке, вирощеного екологічно чистим способом.

Суворий вибір джерел для найвищої якості

Bio-Pro прагне до неперевершеної якості продукції. Ми починаємо з органічної майтаке, а потім тестуємо та підтверджуємо вміст/порцію загального білка та бета-глюкану для кожної партії. З 1972 року ми завоювали довіру вимогливих споживачів у всьому світі, які покладаються на нашу продукцію як на невід’ємний компонент свого індивідуального оздоровчого режиму.

Справжня природа наших стандартів виходить далеко за рамки трави...

Протеоглюкан складається з ланцюгів бета (1,3)(1,6) глюкану, пов’язаних з білком.

Використання

Як дієтичну добавку приймайте шість (6) крапель три (3) рази на день у невеликій кількості води. Не перевищуйте максимальну рекомендовану добову дозу 18 крапель на день. Перед використанням добре збовтати.

Композиція

Гліцерин рослинний, вода очищена USP.

Склад:
Розмір порції: 6 крапель
Кількість порцій в упаковці: приблизно 280
Сума на порцію
Органічний екстракт маітаке (Grifola frondosa) Fruiting Body Bio-Proteoglucan-NK Органічний грибний екстракт (еквівалент сухої трави 4:1) (стандартизований до 50% протеоглюкану, 15 мг)30 мг
†Денна норма (DV) не встановлена.